Τα τρυφερά λόγια από την Ελισάβετ Μουτάφη για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή

17:45 - 29/02/2020

Στο πλατό του “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” βρέθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη για να συναντήσει την Τατιάνα Στεφανίδου. Η πρωταγωνίστρια μίλησε, μέσα […] The post Τα τρυφερά λόγια από την Ελισάβετ Μουτάφη για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα τρυφερά λόγια από την Ελισάβετ Μουτάφη για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή

Mε τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή αλλά και την σχέση που διατηρεί με τα παιδιά από τον πρώτο του γάμου, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και την Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελισάβετ Μουτάφη. “Τα κορίτσια τα αγαπάω πάρα πολύ αλλά η σχέση μας δεν οφείλεται μόνο σε μένα. Οφείλεται στην μητέρα τους και στον Μάνο, πως σταδιακά γνωριστήκαμε και αναπτύχθηκε η σχέση μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη προσθέτοντας με χαμόγελο πως “είναι δύο εξαιρετικά παιδιά που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ καλά. Είναι δυο κορίτσια που έχουμε μια απίστευτη σχέση. Δόξα τω Θεώ. Έπαιξα και εγώ το ρόλο μου αλλά νομίζω πως έχει χτιστεί όλο αυτό και έχει χτιστεί σωστά. Είναι δυο παιδιά με ήθος,

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο