Mε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και πρεμιέρα στην Euroleague οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης

09:19 - 03/10/2024

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Πέμπτης (3/10/24) με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο, καθώς για το ποδόσφαιρο αγωνίζονται Ολυμπιακός – Μπράγκα, ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου και Μπόρατς – Παναθηναϊκός, ενώ στο μπάσκετ κάνει πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός στην Euroleague. Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων 10:00 Novasports 6HD WTA 1000 2024 Πεκίνο Τένις ... Περισσότερα To άρθρο Mε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και πρεμιέρα στην Euroleague οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση

Ένταση και φωνές στη σύσκεψη για τους αγρότες στην Πειραιώς – «Υπάρχει σχέδιο και στρατηγική αρκεί να έρθουν οι αγρότες»

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το παιχνίδι του Europa League με τη Βικτόρια Πλζεν