Ζενεβιέβ Μαζαρί για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της: "Ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα"

18:55 - 31/10/2024

«Έχω πει άπειρες κοτσάνες σε πρώτα ραντεβού με τις προηγούμενες σχέσεις μου», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα του First Dates, η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@star, όπου εξομολογήθηκε για […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Χριστούγεννα: Έξι βιβλία για το χουχούλιασμα στον καναπέ

Πρωινή τηλεθέαση: Ανατροπές από τα χαράματα - Ποιοι κυριάρχησαν και ποιοι χάθηκαν στην μάχη; (Βίντεο)

Κουτσούμπας στα Παραπολιτικά 90,1: Οι αποφασιστικότερες αγροτικές κινητοποιήσεις που έχω δει - Δεν θα υπάρξει κοινωνικός αυτοματισμός

Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκαν 28,78 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους

Αγανάκτησε η Ανθή Βούλγαρη: "Με μπούχτιζαν με το κρέας, κάποια στιγμή είπα φτάνει!"

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η λίμνη Μόρνου - Δεν "βοήθησαν" οι βροχοπτώσεις της κακοκαιρίας Byron (Εικόνες)