Βασίλης Σπανούλης: «Η γυναίκα μου μαθαίνει γαλλικά, είμαι έτοιμος για τη Euroleague»

15:45 - 28/11/2024

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως προπονητής της Μονακό και δήλωσε έτοιμος για την πρώτη πρόκληση της δεύτερης καριέρας του στη Euroleauge. Σε συνέντευξή του στο κανάλι της Euroleague, ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση της Μονακό, αλλά και ότι η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου είχε αρχίσει να ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: «Η γυναίκα μου μαθαίνει γαλλικά, είμαι έτοιμος για τη Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σίδνεϊ: Έλληνες που έζησαν το μακελειό περιγράφουν τις στιγμές του τρόμου – «Τρέχαμε και βλέπαμε πτώματα»

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο απεσταλμένος των ΗΠΑ, Στιβ Γουίτκοφ στις συνομιλίες Ουκρανίας – ΗΠΑ στο Βερολίνο

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ο Ροντρίγκο έδωσε τη νίκη στη «Βασίλισσα»

Deutsche Welle: Η Ρωσία άναψε «κόκκινο» στον γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό

Γερμανία: Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άνδρες που είναι ύποπτοι για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος πηγαίνει στην Κρήτη και ξεκινάει τη διαδικασία για την αποφυλάκιση του Μιχάλη