Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή βόλτα με το γιο της, Βλάσση στη χριστουγεννιάτικη Βουλιαγμένη

21:03 - 10/12/2024

Τα δύο της αγόρια είναι η αδυναμία της και δεν το κρύβει. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί να περνάει όσο πιο δημιουργικά και όμορφα μπορεί με το γιο της Βλάσση και τον μπέμπη της και μοιράζεται τις στιγμές της οικογενειακής της ευτυχίας με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε, αυτή τη φορά, με τους […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»