Καρκίνος του παχέος εντέρου: Το πρωινό που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισής του

17:13 - 13/02/2025

Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η τακτική και μακροχρόνια κατανάλωση γιαουρτιού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου. Η αιτία για αυτό λέγεται «Bifidobacterium» — αλλά πρέπει να καταναλώνετε τη σωστή ποσότητα γιαουρτιού για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια νέα μελέτη που διεξήχθη από το Massachusetts General Brigham διαπίστωσε ότι με την πάροδο του […] Το άρθρο Καρκίνος του παχέος εντέρου: Το πρωινό που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισής του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

“ΜΠΛΟΚ” – LAFIS & JOANNE κυκλοφορούν το απόλυτο pop bop!

Η συνθέτης Αρετή Κοκκίνου επιμελείται τη Μουσικοποιητική Παράσταση: «Πέρα απ΄ το φως, πού τόπος, πού αηδόνι;» στο Θέατρο NOUS

Τα επεισοδιακά διαζύγια της σόουμπιζ

Γιατί η τιμή του ασημιού έχει φτάσει σε ιστορικά υψηλά;

Όλες οι φορές που το Νόμπελ Ειρήνης απονεμήθηκε σε μια άδεια καρέκλα

Πόσο μονογαμικοί είστε; Οι επιστήμονες έχουν καταρτήσει «πίνακα κατάταξης» της συντροφικότητας