Μανώλης Κονταρός: «Πολλοί άνθρωποι έχουν να δούνε χρόνια και μου λένε “πω πω πώς έγινες έτσι;”»

17:45 - 03/03/2025

«Πολλοί έλεγαν ότι ο Κονταρός επαγγελματικά τέλειωσε, δεν θα ξαναεπιστρέψει» ανέφερε ο Μανώλης Κονταρός. Ο Μανώλης Κονταρός παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και στην Κατερίνα ... To άρθρο Μανώλης Κονταρός: «Πολλοί άνθρωποι έχουν να δούνε χρόνια και μου λένε “πω πω πώς έγινες έτσι;”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Hotel Elvira – επόμενο επεισόδιο: Η Ελβίρα συγκρούεται με τον Γιάννη για τη θέση του προέδρου στην Ένωση Ξενοδόχων

Σίσσυ Χρηστίδου: «Την καταλαβαίνω την Ιωάννα Τούνη, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και επέλεξα τον δρόμο της δικαιοσύνης»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου

Εξαρτημένη από τα ευρωπαϊκά κονδύλια η ελληνική οικονομία – Απαιτείται διετές ράλι μεταρρυθμίσεων και επενδύσεων

Ο Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Fast & Furious 11»

Δημήτρης Παπανώτας: «Θα κινούμαι νομικά απέναντι σε όσους βάζουν λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει»