Βασίλης Ζούλιας: Η αγάπη του για τη μόδα, οι ουσίες και τα 80s – «Με συνέλαβαν στα 25 για χρήση ουσιών, πήδηξα στο κενό – Ήμουν πρώτο θέμα στις εφημερίδες» [βίντεο]

06:50 - 06/03/2025

Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και αναφέρθηκε για τη ζωή του και την αγάπη του για τη μόδα. «Μας έχουν ρίξει γιαούρτι, τούρτες, κέρματα, πετάγανε, κράζανε… Τα 80s ήταν σκληρά. Δεν με ένοιαζε τότε καθόλου. Δεν έδινα καμία σημασία γιατί όλες μου οι δουλειές έγινε άμα τη εμφανίσει», είπε αρχικά ο […] Το άρθρο Βασίλης Ζούλιας: Η αγάπη του για τη μόδα, οι ουσίες και τα 80s – «Με συνέλαβαν στα 25 για χρήση ουσιών, πήδηξα στο κενό – Ήμουν πρώτο θέμα στις εφημερίδες» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]