Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχω ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους και πολλές φορές νιώθω ότι φαίνεται απολογητικό»

17:37 - 10/03/2025

«Δεν έχω την ανάγκη να απολογηθώ γιατί δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο χρειάζεται να απολογηθώ», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη φιλοξένησαν ... To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχω ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους και πολλές φορές νιώθω ότι φαίνεται απολογητικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας: Παράνομη η χρήση των περιουσιακών της στοιχείων από την ΕΕ

Ο Μαντί Καμαρά ξεπέρασε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και έγινε ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην Ευρώπη με ελληνικές ομάδες

Άντονι Χόπκινς: «Εγκατέλειψα την κόρη μου όταν ήταν ενός έτους, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν – Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρομου

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη με στόχο την επιστροφή στις νίκες στην Euroleague

Θεσσαλονίκη: 42χρονος έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα κατά του δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη