Πάπας Φραγκίσκος: Η τελευταία εικόνα του νεκρού ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας – Παγκόσμιο πένθος – Ποια τα επόμενα στάδια (φώτο+βίντεο)

10:50 - 22/04/2025

Το Βατικανό ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου θα τελεστεί το Σάββατο 26 Απριλίου στις 10:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδας) στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου. Η ανακοίνωση ακολούθησε τη συνεδρίαση του Κολλεγίου των Καρδιναλίων στην έδρα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, στην καρδιά της Ρώμης. Η σορός του Πάπα, ο οποίος απεβίωσε […] Το άρθρο Πάπας Φραγκίσκος: Η τελευταία εικόνα του νεκρού ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας – Παγκόσμιο πένθος – Ποια τα επόμενα στάδια (φώτο+βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]