Κεφίρ και γιαούρτι: Ποιό είναι το καλύτερο προβιοτικό για το έντερό σας

07:52 - 16/05/2025

Το κεφίρ και το γιαούρτι είναι και τα δύο τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση και περιέχουν ευεργετικά βακτήρια που ονομάζονται προβιοτικά. Το γιαούρτι παρασκευάζεται με καλλιεργημένα βακτήρια και το κεφίρ με κόκκους (ζωντανές καλλιέργειες που ζυμώνουν το γάλα και πολλαπλασιάζονται), ενώ και τα δύο παρασκευάζονται συνήθως με αγελαδινό γάλα. Τα... Source

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

«Συγγνώμη που σου φώναξα» και άλλα 5 πράγματα που πρέπει να πεις στο παιδί μετά από κάθε τσακωμό

Σωτήρης Τσιόδρας: Ο πλήρης εμβολιασμός κατά της COVID-19 μειώνει τον κίνδυνο Long COVID

Η κρεατοφαγική δίαιτα που είναι viral στις γυναίκες αλλά δεν συνιστούν οι γιατροί – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Με τις μπλε ταυτότητες σε λίγους μήνες δεν θα μπορείς να πας πουθενά»

Χρόνιο στρες: 5 απλοί τρόποι να το διαχειριστούμε αποτελεσματικά – Η ψυχολόγος προτείνει

Το θαuματοuργό μπαχαρıκό: «Ξυπνά» τον μεταβολıσμό, εξαφανiζει πανάδες, βήχα, κpυολόγημα, ναυτiα και όχι μóνο