Κεφίρ και γιαούρτι: Ποιό είναι το καλύτερο προβιοτικό για το έντερό σας

07:52 - 16/05/2025

Το κεφίρ και το γιαούρτι είναι και τα δύο τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση και περιέχουν ευεργετικά βακτήρια που ονομάζονται προβιοτικά. Το γιαούρτι παρασκευάζεται με καλλιεργημένα βακτήρια και το κεφίρ με κόκκους (ζωντανές καλλιέργειες που ζυμώνουν το γάλα και πολλαπλασιάζονται), ενώ και τα δύο παρασκευάζονται συνήθως με αγελαδινό γάλα. Τα... Source

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο