Χριστίνα Μπόμπα: Οι κρίσεις στη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη και οι αντιδράσεις για τη σεξουαλική λίμπιντο μετά τη γέννα

10:30 - 05/06/2025

Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουνίου και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Η γνωστή Influencer μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις που περνάει κατά καιρούς στη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ απάντησε και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά το podcast της για τη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»