Ευρωκοινοβούλιο: Θετική η υλοποίηση του σχεδίου του Ταμείου Ανάκαμψης στην Ελλάδα

14:01 - 13/06/2025

Τη θετική πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, «Ελλάδα 2.0», επιβεβαιώνει Έκθεση των Επιτροπών Προϋπολογισμών και Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του ... To άρθρο Ευρωκοινοβούλιο: Θετική η υλοποίηση του σχεδίου του Ταμείου Ανάκαμψης στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση

Ένταση και φωνές στη σύσκεψη για τους αγρότες στην Πειραιώς – «Υπάρχει σχέδιο και στρατηγική αρκεί να έρθουν οι αγρότες»

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το παιχνίδι του Europa League με τη Βικτόρια Πλζεν