ΜακΚίσικ: «Ήμουν υποτιμημένος, στα πλέι οφ με τον Ολυμπιακό»

17:36 - 11/03/2020

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως ένιωθε υποτιμημένος στην Τουρκία.Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο τουρκικό «trendbasket» ο Αμερικάνος γκαρντ - φόργουορντ ανέφερε σχετικά: «Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Ωστόσο, ήταν απλά ένα ματς. Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα. Πιστεύω ότι ο κόσμος με έχει ξαναδεί να παίζω έτσι. Όταν παίρνω την μπάλα, προσπαθώ να επιτίθεμαι. Στους συμπαίκτες μου αρέσει να με βλέπουν να παίρνω πρωτοβουλίες. Το εκτιμώ πολύ».Για τις διαφορές του BCL με την Euroleague, είπε: «Η βασική διαφορά είναι πως υπάρχουν μεγαλύτερη κορμιά, μεγαλύτερη δύ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΜακΚίσικ: «Θέλω να πάω στα πλέι οφ με τον Ολυμπιακό»

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε σε Μέσο της Τουρκίας για την αποχώρησή του από την Μπεσίκτας, τον Ολυμπιακό και τις διαφορές του BCL με την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε σε Μέσο της Τουρκίας για την αποχώρησή του από την Μπεσίκτας, τον Ολυμπιακό και τις διαφορές του BCL με την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε το στο tovima

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)