Βίντεο: «Παρέλαση» υπερπολυτελών yacht στην Βενετία για τον γάμο των Jeff Bezos – Lauren Sánchez

12:30 - 26/06/2025

Δεκάδες διασημότητες και μέλη των πιο πλούσιων οικογενειών του κόσμου φτάνουν δια θαλάσσης στην Βενετία για τον γάμο του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Amazon, Jeff Bezos, και της πρώην τηλεοπτικής δημοσιογράφου, Lauren Sánchez. Το Kismet, ένα super yacht 122 μέτρων, που ανήκει στον Shahid Khan, τον πακιστανικής καταγωγής Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Φούλαμ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»