Χαλκιδική: Άγνωστος πυροβόλησε στην καρδιά σκύλο μέσα σε σπίτι – «Στο χωριό που πλέον γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας δολοφόνος ανάμεσά μας»

13:00 - 31/08/2025

Θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από κάποιον εφιάλτη, όμως μια οικογένεια στην Χαλκιδική, έχασε τον σκύλο της με τον χειρότερο τρόπο. Κάποιος τον πυροβόλησε στην ... To άρθρο Χαλκιδική: Άγνωστος πυροβόλησε στην καρδιά σκύλο μέσα σε σπίτι – «Στο χωριό που πλέον γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας δολοφόνος ανάμεσά μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σίσσυ Χρηστίδου: «Την καταλαβαίνω την Ιωάννα Τούνη, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και επέλεξα τον δρόμο της δικαιοσύνης»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου

Εξαρτημένη από τα ευρωπαϊκά κονδύλια η ελληνική οικονομία – Απαιτείται διετές ράλι μεταρρυθμίσεων και επενδύσεων

Ο Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Fast & Furious 11»

Δημήτρης Παπανώτας: «Θα κινούμαι νομικά απέναντι σε όσους βάζουν λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει»

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος κι η Μαρουσώ προχωρούν το σχέδιο που έχουν στήσει για να παγιδέψουν τον Μανώλη