Ιωάννα Τούνη: «Πώς ανέχτηκες έναν τέτοιο, που έστελνε σε κάθε τσ@καρία εκεί έξω;» – Η απάντησή της

16:31 - 03/09/2025

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok κάνοντας λόγο για τους άντρες που ενώ έχουν κάποια σύντροφο στο πλευρό τους και το δείχνουν και στα social media, στέλνουν σε άλλες γυναίκες μηνύματα και προσπαθούν να φλερτάρουν μαζί τους. «Συμπεθέρες, θέλετε όταν μας στέλνει DM γκόμενος που έχει φωτογραφία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»