Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης “μένουν σπίτι” και μιλούν στην Τατιάνα Στεφανίδου

17:51 - 14/03/2020

Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν να βρεθεί, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Κορινθίου. Η γοητευτική ηθοποιός μαζί με […] The post Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης “μένουν σπίτι” και μιλούν στην Τατιάνα Στεφανίδου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης "μένουν σπίτι" (VIDEO)

Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν να βρεθεί, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Κορινθίου. Η γοητευτική ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη προτίμησαν, όμως, να “μείνουν σπίτι” λόγω κορωνοϊού και να βγουν σε ζωντανή σύνδεση στο “Μαζί σου”. “Θέλω να ζητήσω και δημόσια συγνώμη γιατί σήμερα ήταν να έρθω στο πλατό και σε σένα. Μιλήσαμε, όμως, χθες, συνεννοηθήκαμε και είπαμε καλύτερα να μιλήσουμε μέσω skype και messenger” σημείωσε χαρακτηριστικά, στην αρχή της σύνδεσης, η Μαρία Κορινθίου προσθέτοντας πως “μένουμε σπίτι και είμαστε μέρες στο σπίτι. Ειδικά εγώ γιατί είχα Δευτέρα και Τρίτη θέατρο, οπότε μετά την Τρίτη ήμουν στο σπίτι”. Με τη σειρά του, ο Γιάννης Αϊβάζης τόνισε προς την

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο