Just The 2 Of Us: Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα τραγούδησαν το «Έλα, έλα»
09:21 - 15/03/2020
Χαρά Βέρρα και Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδούν «Έλα έλα» σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Jenny Tsiko, που έχει τραγουδήσει η Λένα Ζευγαρά στο «Just The 2 Of Us».Την επιτυχία «Έλα, έλα» της Λένας Ζευγαρά τραγούδησαν ο Τρύφωνας Σαμαράς -τραγούδι στο οποίο έχει «αδυναμία» όπως είπε - και η Χαρά Βέρρα, στη σκηνή του «Just The 2 Of Us».
Ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε να ενθουσιάστηκε τόσο από την ερμηνεία του Τρύφωνα Σαμαρά που τον έβαλε να τραγουδήσει και «α καπέλα».
«Είσαι μεγάλο νούμερο», είπε γελώντας η Βίκυ Σταυροπούλου στον κομμωτή, ο οποίος της απάντησε «σε λατρεύω». «Είσαι η χαρά του παιχνιδιού» του είπε η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της, που σχολίασε πως ο Τρύφωνας είναι... υπεράνω βαθμολο
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr