Η Κιμ Κατράλ, εντυπωσιακή με μαύρο ολόσωμο μαγιό στις Μαλδίβες, απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος με τον τέταρτο σύζυγό της

13:28 - 16/12/2025

Μήνα του μέλιτος στις εξωτικές Μαλδίβες απολαμβάνει η Κιμ Κατράλ, η θρυλική ηθοποιός του Sex and the City με τον νέο της – και τέταρτο ... To άρθρο Η Κιμ Κατράλ, εντυπωσιακή με μαύρο ολόσωμο μαγιό στις Μαλδίβες, απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος με τον τέταρτο σύζυγό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κανάρης (Vodafone): «Το 2026 θα επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο» – Νέα λανσαρίσματα και επενδύσεις

Καιρός: Καταιγίδες και κρύο θα πλήξουν τη χώρα έως τα Χριστούγεννα – Στα ορεινά θα πέσουν τα πρώτα πυκνά χιόνια

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ ανάλυση: Η άμυνα «έσβησε» τον Μίσιτς και ο Ναν με τον Όσμαν «καθάρισαν» στην επίθεση

Μια τροπολογία αλλιώτικη από τις άλλες ^ real estate: οι ξένοι επιμένουν ελληνικά ^ πρόσωπο από την αγορά ^ Εγνατία δίχως ΣΕΑ ^ η… άμυνα της Metlen ^ «αυγατίζει» η περιουσία του Τραμπ ^ ρεκόρ για τα malls της Lamda

Αθηνά Μαξίμου σε Αιμίλιο Χειλάκη: «Χρόνια πολλά αγαπημένε μου, μοναδικέ μου, συνοδοιπόρε μου»

Κόκκινα δάνεια: «Πνίγονται» στα χρέη ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και νοικοκυριά