Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή – «Είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό και νιώθω καλά»

15:13 - 17/12/2025

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno του Mega την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι είναι ελεύθερη εδώ και αρκετό καιρό. Μιλώντας για το σπίτι της και την ανάγκη της για προσωπικό χώρο, η ηθοποιός σημείωσε: «Δεν έχω κουζίνα, δεν καλώ κόσμο. Μπορεί να έρθουν δύο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Προειδοποιεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κομμένοι οι χαρακτηρισμοί, γιατί δεν θα περάσει κανένας μας καλά»

Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι συναισθηματικά δυνατοί άνθρωποι όταν κάποιος προσπαθεί να τους χειραγωγήσει

Δημήτρης Ήμελλος: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» – Η σπαρακτική ανάρτηση της αδελφής του ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Παππά: «Προτιμώ να έχω στο κόμμα μου αντάρτες, παρά κλέφτες και να τους συγκαλύπτω»

Φανή Χαλκιά: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Λούη Καραμάνου και η στιγμή που «έσπασε»

Έμη Λιβανίου – Πέτρος Παππάς: Σπάνια κοινή εμφάνιση σε κοσμικό gala – Στο πλευρό της δημοσιογράφου και η κόρη της