Παπασταθόπουλος: «Πρέπει να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε τους υπόλοιπους»
18:17 - 15/03/2020
Σε καραντίνα 14 ημερών βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η οικογένειά του, μετά τη διάγνωση του προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα με κορονοϊό. Ο διεθνής αμυντικός των «κανονιέρηδων» υποστήριξε πως είναι καλά στην υγεία του και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί.«Προσωπικά κι εγώ και η οικογένειά μου είμαστε μια χαρά. Μετά την επιβεβαίωση ότι ο προπονητής μας είναι θετικός στον κορονοϊό, όπως όλοι στην ομάδα είμαστε σε καραντίνα και για 14 μέρες δεν πρέπει να βγούμε καθόλου από το σπίτι. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα και δεν νομίζω να έχω, αλλά πρέπει να προφυλαχθώ και μαζί με την οικογένειά μου να προφυλάξουμε και τους υπόλοιπους. Ειδικά τους μεγάλους ανθρώπους για τους οποίους το θέμ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπασταθόπουλος: «Πρέπει να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε τους υπόλοιπους»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα στο Λονδίνο και την κατάσταση που επικρατεί στην Άρσεναλ μετά τη θετική διάγνωστη του Μικέλ Αρτέτα στον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο Παπασταθόπουλος: «Πρέπει να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε τους υπόλοιπους»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Άρσεναλ λόγω του κορωνοϊού.
The post Παπασταθόπουλος: «Πρέπει να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε τους υπόλοιπους» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.gr