Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει: «Από μικρή είμαι άθεη - Είναι δικαίωμά μου» (βίντεο)

10:28 - 17/03/2020

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός είχε να πει πολλά. Μίλησε για την επιτυχία που είχε στο ξεκίνημα της καριέρας της με τους «Ψίθυρους Καρδιάς», για τις αποτυχίες που ακολούθησαν μετά αλλά και για το γεγονός ότι είναι άθεη. Η ηθοποιός αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Ψίθυροι Καρδιάς», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο σκηνοθέτης ήταν εκείνος που πίεσε το Mega για να τη δεχθούν ως πρωταγωνίστρια μιας και εκείνη δεν ήταν τότε γνωστή και εξήγησε πώς δεν θυμάται την επιτυχία που βίωσε με τον καλύτερο τρόπο μιας και όπως είπε, ήταν κάτι που την τρόμαξε. «Όσο κάναμε τα γυρίσματα δεν τ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογείται: «Έχω δεχθεί πολλές επιθέσεις επειδή είμαι άθεη»

Καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα στον alpha ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μίλησε για την σχέση της με την θρησκεία αποκαλύπτοντας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις