Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο του MasterChef – «Έκλαιγα δύο μέρες»

20:45 - 18/03/2020

Ο Λάκης Γαβαλάς, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο Dot, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για […] The post Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο του MasterChef – «Έκλαιγα δύο μέρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζουν τα λόγια του Λάκη Γαβαλά για τον φίλο του Διονύση Πρώιο από το MasterChef! «Έκλαιγα δύο μέρες»

«Ο γιος του σκοτώθηκε απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά». Ο Λάκης Γαβαλάς, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο Dot, μίλησε στη Νάνσυ ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζουν τα λόγια του Λάκη Γαβαλά για τον φίλο του Διονύση Πρώιο από το MasterChef! «Έκλαιγα δύο μέρες» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο του MasterChef – "Έκλαιγα δύο μέρες" (VIDEO)

Για τη φιλική του σχέση με τον Διονύση Πρώιο από το MasterChef, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "DOT", ο Λάκης Γαβαλάς. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα που είχε ο γιος του Διονύση έξω από το σπίτι του στη Μύκονο και στο οποίο έχασε τη ζωή του. "Πρώτη φορά θα το πω και τελευταία. Ο Διονύσης είχε έρθει να ζωγραφίσει το σπίτι μου στη Μύκονο. Φοβερός καλλιτέχνης μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Έμενε στο σπίτι μου. Βγήκαμε έξω να φάμε κι εκεί γνώρισε την σύζυγό του με την οποία έκαναν το γιο τους. Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και τέτοια αγάπη που δεν υπάρχει. Δεν θέλω να συγκινηθώ κιόλας. Μετά από 19 χρόνια που το παιδί αυτό μεγάλ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Συγκίνηση Λάκη Γαβαλά για τον Διονύση του «MasterChef» - Τι αποκάλυψε; (βίντεο)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την σχέση που έχει με τον Διονύση, παίκτη του «MasterChef». Σε συνέντευξή του στο Dot, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στο πώς γνώρισε τον παίκτη του MasterChef 4, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε μοντέλο του επιχειρηματία. Ο Λάκης Γαβαλάς, μάλιστα, συγκινήθηκε, όταν μίλησε για το τροχαίο ατύχημα του γιου του Διονύση. «Πρώτη φορά θα το πω και τελευταία. Ο Διονύσης είχε έρθει να ζωγραφίσει το σπίτι μου στη Μύκονο. Φοβερός καλλιτέχνης μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Έμενε στο σπίτι μου. Βγήκαμε έξω να φάμε κι εκεί γνώρισε την σύζυγό του με την οποία έκαναν το γιο τους. Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και τέτοια αγάπη που

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο