Απάντηση Δημάρχου Κυθήρων στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

16:13 - 27/03/2020

Στο αναρτηθέν στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως κείμενο με γενικό τίτλο «Αναίρεσις Εσφαλμένων Πληροφοριών», αναφέρετε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Οἱ πρωτεργάτες τῆς πρόσφατης ποινικῆς διώξεώς μου, μέ προεξάρχοντα τόν Δήμαρχο Κυθήρων κ. Εὐστράτιο Χαρχαλάκη, μετέφεραν στά Μ.Μ.Ε. τίς ἑξῆς ἀναληθεῖς εἰδήσεις, οἱ ὁποῖες ἀδικοῦν τήν πραγματικότητα καί τόν ὑποφαινόμενο». Διά της παρούσης σας παρακαλώ να ανακαλέσετε την εν λόγω παράγραφο, διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Δήμαρχος ζήτησε την ποινική σας δίωξη ή τη σύλληψή σας, όπως παραπλανητικά ανέφεραν ορισμένα Μ.Μ.Ε. Το αυτό μπορεί να σας βεβαιώσει και το Α.Τ. Κυθήρων το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ εδέχθη υπ΄ εμού ή από κάποιον άμεσο ή έμμεσο συνεργάτη μου τηλεφωνική, έγγ

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο δήμαρχος Κυθήρων απαντά στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Ο δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης απάντησε σε ανακοίνωση του Μητροπολίτη Σεραφείμ και σημειώνει πως ουδέποτε ζήτησε την ποινική δίωξη του Ιεράρχη. Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου: Σεβασμιώτατε, Στο αναρτηθέν στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως κείμενο με γενικό τίτλο «Αναίρεσις Εσφαλμένων Πληροφοριών», αναφέρετε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Οἱ πρωτεργάτες τῆς πρόσφατης ποινικῆς διώξεώς μου, μέ […] Το άρθρο Ο δήμαρχος Κυθήρων απαντά στον Μητροπολίτη Σεραφείμ εμφανίστηκε πρώτα στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Απάντηση Δημάρχου Κυθήρων στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Στο αναρτηθέν στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως κείμενο με γενικό τίτλο «Αναίρεσις Εσφαλμένων Πληροφοριών», αναφέρετε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Οἱ πρωτεργάτες τῆς πρόσφατης ποινικῆς διώξεώς μου, μέ προεξάρχοντα τόν Δήμαρχο Κυθήρων κ. Εὐστράτιο Χαρχαλάκη, μετέφεραν στά Μ.Μ.Ε. τίς ἑξῆς ἀναληθεῖς εἰδήσεις, οἱ ὁποῖες ἀδικοῦν τήν πραγματικότητα καί τόν ὑποφαινόμενο». Το άρθρο Απάντηση Δημάρχου Κυθήρων στον Μητροπολίτη Σεραφείμ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)