Το μήνυμα που στέλνει ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον γιο του στο Λονδίνο
08:48 - 01/04/2020
Ο κορονοϊός εξαπλώνεται επικίνδυνα στη Μεγάλη Βρετανία και ο Νίκος Χατζηνικολάου ανησυχεί για τον γιο του, Πάνο. Ο Πάνος ζει και […]
The post Το μήνυμα που στέλνει ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον γιο του στο Λονδίνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Χατζηνικολάου: Η αγωνία του για τον γιο του που ζει στο Λονδίνο (εικόνα)
Αρκετοί είναι οι άνθρωποι της τηλεόρασης που έχουν παιδιά στο εξωτερικό και φυσικό είναι να έχουν άγχος..
Διαβάστε το στο Νίκος Χατζηνικολάου: Το μήνυμα για τον γιο του που ζει στο Λονδίνο
Την ανησυχία του για τον γιο του εξέφρασε ο γνωστός δημοσιογράφος
Διαβάστε το στο mononews.grΚορονοϊός: Νίκος Χατζηνικολάου – Η ανησυχία του για τον γιο του που ζει στο Λονδίνο (φωτό)
Ο κορονοϊός εξαπλώνεται επικίνδυνα στη Μεγάλη Βρετανία και ο Νίκος Χατζηνικολάου ανησυχεί για τον γιο του, Πάνο. Ο Πάνος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, μετά την αποφοίτησή του το 2016 από το London School of Economics. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο του, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Αλέξη Παπαχελά
Η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Αλέξη Παπαχελά
01/04/2020
Διαβάστε το στο filathlos.grΤο συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον γιο του
Ένα συγκινητικό μήνυμα για το γιό του, ο οποίος που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ανήρτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον προσωπικό λογαριασμό του στο InstagramΗ πανδημία του νέου κορονοϊού, SARS-CoV-2, είναι σε έξαρση και στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε το άγχος που αισθάνεται για τον γιο του, αυτές τις δύσκολες ώρες, αφού διαμένει κι εργάζεται στο Λονδίνο.
«Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου,που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.Εχω μεγάλο άγχος γι αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!».
Αυτό έγραψε ο δημοσιογράφος, ο οποίος εκδήλωσε την ανησυχία του λόγω της πανδημίας που εξακολουθεί να πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη και δημοσίευσε μία φωτογρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤο μήνυμα που στέλνει ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον γιο του στο Λονδίνο
Φωτογραφία από τη τελευταία τους συνάντηση
Διαβάστε το στο ekriti.gr