Έκτορας Μποτρίνι: «Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία, μια καταστροφή»
21:00 - 02/04/2020
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο διακεκριμένος σεφ βρίσκεται στην Κέρκυρα […]
The post Έκτορας Μποτρίνι: «Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία, μια καταστροφή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορωνοϊός - Έκτορας Μποτρίνι: «Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ό,τι συνεπάγεται»
Ο βραβευμένος σεφ, μιλώντας από το γνωστό εστιατόριό του στην Κέρκυρα, σχολίασε πόσο κακό είναι το φημισμένο Πάσχα στο νησί που χάθηκε πλέον φέτος
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈκτορας Μποτρίνι: Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία, μια καταστροφή (VIDEO)
Ο Έκτορας Μποτρίνι, βρίσκεται στην Κέρκυρα και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μεταξύ άλλων, γαι το πλήγμα που έχει υποστεί ο χώρος της εστίασης λόγω του κορονοϊού.
"Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Βασικά πηγαίνουμε βήμα βήμα, να περάσει αυτό το κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή για όλο τον κόσμο, να κοιτάξουμε να έχει ο κόσμος την υγεία του και την επόμενη μέρα θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ότι συνεπάγεται αυτό, προμηθευτές, πρωτογενής παραγωγή, είναι μια καταστροφή, θα έλεγα.
Εγώ προτείνω να τρώμε ένα καλό πρωινό και ένα μεσημεριανό. Το βράδυ κάτι ελαφρύ και να κάνουμε και γυμναστική στο σπίτι. Καλό είναι να τρώμε με μέτρο",
Διαβάστε το στο thestival.gr