Καραβάτου – Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου

10:09 - 06/04/2020

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκονται σε μια άνευ προηγουμένου κόντρα και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα […] The post Καραβάτου – Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραβάτου - Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη - Αρναούτογλου (VIDEO)

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκονται σε μια άνευ προηγουμένου κόντρα και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου τοποθετούνται επί του θέματος Στη Φωλιά των Κου Κου. Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε τα εξής: “Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα την ιστορία, ότι σε μια τέτοια εποχή, το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη… αυτό μου φαίνεται εμένα περίοδο. Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Να τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο. Αυτή την περίοδο που είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα, μου κάνει κι εμένα λίγο περίεργο”. Από την πλευρά του, ο Κρα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Καραβάτου – Κατσούλης σχολιάζουν την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου: Να τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο

Θέση στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον πρώτο να κατηγορεί τον “παλιό” του φίλο πως αντέγραψε τη διαδικτυακή εκπομπή του. The post Καραβάτου – Κατσούλης σχολιάζουν την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου: Να τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καραβάτου – Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου (Video)

ΕΛΛAΔΑ   Μια κόντρα άνευ προηγουμένου ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον πρώτο να κατηρογρεί τον “παλιό” του φίλο για “ξεδιάντροπη αντιγραφή” περιεχόμενο της εκπομπής του. Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης απάντησε κάνοντας λόγο για “ξεκατίνιασμα” εν μέσω πανδημίας, την ώρα που άνθρωποι χάνονται και θρηνούν. Την εν λόγω διαμάχη σχολίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή τους. “Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα την ιστορία, ότι σε μια τέτοια εποχή, το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη… αυτό μου φαίνεται εμένα περίοδο. Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τι σχολίασε ο Σταρόβας για την κόντρα Κανάκη - Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου παίρνει θέση στην κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη (video)

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η Καραβάτου παίρνει θέση στον καβγά Κανάκη-Αρναούτογλου!

Η παρουσιάστρια της «Φωλιάς των Κου Κου» δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Αντώνη Κανάκη. Μετά, λοιπόν, την προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε: «Γνώμη για τις εκπομπές, επειδή δεν τις έχω δει, δεν έχω. Έτσι; Ούτε την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε του Αντώνη Κανάκη, […] The post Η Καραβάτου παίρνει θέση στον καβγά Κανάκη-Αρναούτογλου! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Καραβάτου - Κατσούλης: Πήραν θέση στην κόντρα Κανάκη - Αρναούτογλου

Όσα ανέφεραν οι παρουσιαστές

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο