Δημήτρης Ουγγαρέζος – “Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη”
13:48 - 06/04/2020
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Αντώνης Κανάκης είναι για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τα πρόσωπα των ημερών. Όλοι αναφέρονται στη σκληρή […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος – “Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος! “Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη”!
Δεν κρύφτηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Αυτή είναι η γνώμη μου, το είπα και στο ραδιόφωνο”. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Αντώνης Κανάκης είναι για το ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος! “Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη”! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη (VIDEO)
Τη δική του θέση για τη σκληρή αντιπαράθεση που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες ανάμεσά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο Αντώνη Κανάκη, εξέφρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Με αφορμή την άλλη, απρόσμενη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους, η Φαίη Σκορδά είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας: «Καλά, δεν είδες τι έγινε με τον Κανάκη και τον Γρηγόρη»; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε δίχως δισταγμό:
«Εγώ; Θες να τα πω; Αφήστε με να τα πω! Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη. Αυτή είναι η γνώμη μου, το είπα και στο ραδιόφωνο».
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στον αέρα του ΑΝΤ1 κομπλεξικό τον Κανάκη!
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας έχει συνηθίσει να τα λέει έξω από τα δόντια χωρίς να κρύβει την γνώμη του. Έτσι έκανε και σήμερα, αφού δεν δίστασε να σχολιάσει την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Αντώνη Κανάκη με τον δημοσιογράφο να λέει τον δεύτερο κομπλεξικό στον...
The post Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στον αέρα του ΑΝΤ1 κομπλεξικό τον Κανάκη! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟυγγαρέζος: «Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη» (video)
ΕΛΛAΔΑ
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κρατήθηκε και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Αντώνη Κανάκη.
Με αφορμή την άλλη, απρόσμενη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους, η Φαίη Σκορδά είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας: «Καλά, δεν είδες τι έγινε με τον Κανάκη και τον Γρηγόρη»;
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε δίχως δισταγμό: «Εγώ; Θες να τα πω; Αφήστε με να τα πω! Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη. Αυτή είναι η γνώμη μου, το είπα και στο ραδιόφωνο».
ΟυγγαρέζοςΚανάκηςΑρναούτογλουHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΟυγγαρέζος: Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη
Τη δική του θέση για τη σκληρή αντιπαράθεση που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες ανάμεσά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο Αντώνη Κανάκη, εξέφρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Με αφορμή την άλλη, απρόσμενη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους, η Φαίη Σκορδά είπε κατά
Διαβάστε το στο madata.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη» (video)
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε δίχως δισταγμό
Διαβάστε το στο mononews.grΈσταξε «φαρμάκι» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη» (βίντεο)
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κρατήθηκε και έσταξε «φαρμάκι» για την κόντρα Κανάκη-Αρναούτογλου.
Με αφορμή την άλλη, απρόσμενη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους, η Φαίη Σκορδά σχολίασε κατά τη διάρκεια της κουβέντας: «Καλά, δεν είδες τι έγινε με τον Κανάκη και τον Γρηγόρη»; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε δίχως δισταγμό:
«Εγώ; Θες να τα πω; Αφήστε με να τα πω! Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη. Αυτή είναι η γνώμη μου, το είπα και στο ραδιόφωνο».
Διαβάστε το στο pronews.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: “Αφήστε με να τα πω με τον κομπλεξικό… τον Κανάκη”!
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Αντώνης Κανάκης είναι για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τα πρόσωπα των ημερών. Όλοι αναφέρονται στη σκληρή αντιπαράθεση που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες ανάμεσά τους, με αφορμή τις ομοιότητες που παρουσιάζουν οι εκπομπές τους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στο Πρωινό, δεν κρατήθηκε… Με αφορμή την άλλη, απρόσμενη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Νατάσα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr