«Η Άντζελα Δημητρίου είχε θυμώσει πολύ μαζί μου» – Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει για την πρώτη τους συνάντηση
09:21 - 07/04/2020
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε και για […]
The post «Η Άντζελα Δημητρίου είχε θυμώσει πολύ μαζί μου» – Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει για την πρώτη τους συνάντηση appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάκης Ζαχαράτος: «Η Άντζελα Δημητρίου είχε θυμώσει πολύ μαζί μου» – Η πρώτη επεισοδιακή τους συνάντηση (video)
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε τον Τάκη Ζαχαράτο στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός μίμος μίλησε για πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, τα οποία έχει μιμηθεί, μεταξύ αυτών και την Άντζελα Δημητρίου και αποκάλυψε την πρώτη επεισοδιακή τους συνάντηση. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Τάκης Ζαχαράτος: «Η Άντζελα Δημητρίου είχε θυμώσει πολύ μαζί μου» – Η πρώτη επεισοδιακή τους συνάντηση (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.gr