Η Μαρία Τζομπανάκη ζει στη Νέα Υόρκη αλλά εκτιμά πως “ήταν ανέτοιμη να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό”

18:00 - 11/04/2020

Σε απευθείας σύνδεση μέσω skype εμφανίστηκε η Μαρία Τζομπανάκη στο “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα του Σαββάτου. […] The post Η Μαρία Τζομπανάκη ζει στη Νέα Υόρκη αλλά εκτιμά πως “ήταν ανέτοιμη να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Τσομπανάκη: Ήμουν ανέτοιμη να αντιμετωπίσω τον κορωνοϊό (VIDEO)

Σε απευθείας σύνδεση μέσω skype εμφανίστηκε η Μαρία Τζομπανάκη στο “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα του Σαββάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός ζει στη Νέα Υόρκη και μίλησε για τα νέα δεδομένα που φέρει στην καθημερινότητα η πανδημία του κορωνοϊού. Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά πως “θέλω να τονίσω κάτι… Επειδή χρησιμοποιήσαμε κατά κόρον τις λέξεις, κόλαση και τρόμος. Αυτά τα συναισθήματα ήταν στο πρώτο σοκ, δηλαδή όταν ξαφνικά συνειδητοποίησαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής εδώ ότι Covid 19 είναι έξω από την πόρτα μας! Έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ και άδειασαν τα ράφια. Κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει ποτέ στη Νέα Υόρκη ή στις ΗΠΑ”. “Αυτό που έχω βιώσει εγώ είναι έκπληξη. Μ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο