Το γράμμα της Maria Grazia Chiuri για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία

09:03 - 13/04/2020

H Maria Grazia Chiuri, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, μέσα από ένα γράμμα στη Vogue μιλάει για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στη χώρα όπου ζει,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το γράμμα της Maria Grazia Chiuri για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία

H Maria Grazia Chiuri, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, μέσα από ένα γράμμα στη Vogue μιλάει για τις επιπτώσεις.....

Διαβάστε το στο Zougla

Στους 99 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό στη χώρα καθώς όπως έγινε πριν λίγο γνωστό ένας άντρας 76 ετών κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 76χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Πλέον ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανέρχεται σε 99. Το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν 5 θάνατοι που ανέβαζαν τον […]

Διαβάστε το στο

Η επίσημη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα (Live)

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρης Τσιόδρας κάνει την τακτική ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, μαζί με τον...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»