Ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογείται γιατί δεν έφυγε ποτέ από τον ΑΝΤ1

08:36 - 16/04/2020

To τελευταίο διάστημα, λόγω κορονοϊού, ξυπνάει και πηγαίνει από το κρεβάτι του στο… σαλόνι, όπου κάθε πρωί στήνεται ένα μίνι […] The post Ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογείται γιατί δεν έφυγε ποτέ από τον ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί δεν έφυγα ποτέ από τον ΑΝΤ1

«Δέχτηκα προτάσεις από όλα τα κανάλια. Θα ήμουν αχάριστος εάν δεν εκτιμούσα ότι μου είχε δοθεί η δυνατότητα να κάνω αυτό που ήθελα. Επίσης είμαι και κατά των μεταγραφών των δημοσιογράφων, μου θυμίζουν ποδόσφαιρο», λέει ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπαδάκης: Γι αυτό δεν έφυγα ποτέ από τον ΑΝΤ1

«Δέχτηκα προτάσεις από όλα τα κανάλια».

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπαδάκης: Το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν τον κορονοϊό

Την περίοδο της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού ο Γιώργος Παπαδάκης βγαίνει...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

To τελευταίο διάστημα, λόγω κορονοϊού, ξυπνάει και πηγαίνει από το κρεβάτι του στο… σαλόνι, όπου κάθε πρωί στήνεται ένα μίνι στούντιο για τις ανάγκες του «Καλημέρα, Ελλάδα». Τριάντα χρόνια στον ΑΝΤ1! Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για την πορεία του, θυμάται πρώην συνεργάτες και κάνει την αυτοκριτική του, με συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο. Τριάντα χρόνια ΑΝΤ1! Είστε ο μόνος παρουσιαστής που βρίσκεται στο κανάλι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του… «Δεν έτυχε, ήμουν επιλογή τους και ήταν επιλογή μου! Όταν ξεκίνησε ο σταθμός, είχα την ευκαιρία να προτείνω κάποια πράγματα και μου δόθηκε η δυνατότητα να τα κάνω, όπως το “Καλημέρα, Ελλάδα”. Το ζήταγα με επιμονή, τους

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Η αποκάλυψη για το μικρό πρόβλημα υγείας του

Κλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, για το πόσο του λείπουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του και αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο madata.gr

Είχε δεχτεί άλλες προτάσεις;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο