Θεσσαλονίκη: Συνεχίζει τις δωρεές αντισηπτικών και ειδών απολύμανσης η εταιρεία Mr Fast
18:36 - 16/04/2020
Η οικογένεια Τσολακίδη και η Mr Fast, συνεχίζει το έργο της προσφοράς. Μεγάλη ποσότητα από αλκοολούχα gel, κρεμοσάπουνα και υποχλωριώδη νάτρια παραδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πυροσβεστική, την Αστυνομία, τη Διεύθυνση Τελωνείων Β.Ε. και το ΕΚΑΒ.
Έχοντας γνώση του δύσκολου έργου που επιτελείται καθημερινά στα νοσοκομεία της χώρας μας, και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Mr FAST θέλει να συμβάλλει στην ενίσχυση του αγώνα των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πρωτόγνωρης πανδημίας.
Την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, η Mr Fast διένειμε ποσότητα από αλκοολούχα gel, κρεμοσάπουνα
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr