Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Είμαστε ευγνώμονες για την προσπάθεια του Σωτήρη Τσιόδρα!
13:29 - 19/04/2020
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και οι «Άγαμοι Θύται» επιστρέφουν εν μέσω του κορωνοϊού και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο OPEN Ελλάδα για τα περιοριστικά μέτρα και τις αντιδράσεις μας.
"Δεν έχω μετακινηθεί καθόλου. Πάω μόνο για τα απαραίτητα. Φαρμακείο, σκυλί, super market", τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε όσα είπε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype στην εκπομπή "Open Ελλάδα".
Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίσκεψη Τσίπρα στο ΕΚΑΒ: Είμαστε ευγνώμωνες για την προσφορά σας
Το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ανήμερα του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμωσύνη του στους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν σε αυτή την δύσκολη περίοδο και υποστήριξε ότι πρέπει να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Διαβάστε το στο matrix24.grΕπίσκεψη Τσίπρα στο ΕΚΑΒ: Είμαστε ευγνώμωνες για την προσφορά σας
Το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ανήμερα του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμωσύνη του στους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν σε αυτή την δύσκολη περιόδο και υποστήριξε ότι πρέπει να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά.
The post Επίσκεψη Τσίπρα στο ΕΚΑΒ: Είμαστε ευγνώμωνες για την προσφορά σας appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grΤσίπρας στο ΕΚΑΒ: Είμαστε ευγνώμωνες για την προσφορά σας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε την ευγνωμωσύνη του στους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ. Το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ανήμερα του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμωσύνη του στους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν σε αυτή την δύσκολη περιόδο και υποστήριξε ότι πρέπει να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά.
«Είναι χαρά μου που είμαι εδώ», είπε ο κ. Τσίπρας φθάνοντας στο κέντρο κατά την υποδοχή που του έκανε ο εκπρόσωπος της διοίκησης, ενώ απευθυνόμενος προς τους εργαζομένους είπε: «Σας είμαστε ευγνώμωνες που είσαστε αυτές τις ημέρες, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στην πρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕπίσκεψη Τσίπρα στο ΕΚΑΒ: Είμαστε ευγνώμωνες για την προσφορά σας [vid]
Επίσκεψη Τσίπρα στο ΕΚΑΒ: «Είναι χαρά μου που είμαι εδώ», είπε ο κ. Τσίπρας φθάνοντας στο κέντρο κατά την υποδοχή που του έκανε ο εκπρόσωπος της διοίκησης.
Διαβάστε το στο pagenews.grΕπίσκεψη Τσίπρα στο ΕΚΑΒ: «Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σας»
«Είμαστε ευγνώμονες στους εργαζόμενους και στα πληρώματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, υπερασπιζόμενοι τη ζωή και την κοινωνία», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του ανήμερα του Πάσχα στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ «Είναι χαρά μου που είμαι εδώ», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φθάνοντας στο κέντρο κατά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr