Η εξομολόγηση του Έκτορα Μποτρίνι και το αισιόδοξο μήνυμά του για το μέλλον

14:03 - 19/04/2020

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει και ο […] The post Η εξομολόγηση του Έκτορα Μποτρίνι και το αισιόδοξο μήνυμά του για το μέλλον appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Η εξομολόγηση του Έκτορα Μποτρίνι και το μήνυμά του για το μέλλον

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κορωνοϊός - Η εξομολόγηση του Έκτορα Μποτρίνι και το μήνυμά του για το μέλλον

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει και ο ίδιος λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού κι έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα. «Σκέφτομαι πως έγινα μάγειρας πολύ πριν προλάβω να επιλέξω τι ήθελα να γίνω. Πέρασα την περισσότερη ζωή μου σε κουζίνες και μια 35αριά χρόνια περίπου, μαγειρεύοντας στο Etrusco. Ακόμα και σ’ αυτή την υποχρεωτική περίοδο εγκλεισμού που περιορίσαμε και τα βήματα μας, εγώ εκτίω την καραντίνα μου και προαυλίζομαι από την κουζίνα μέχρι τα κελάρια, φτιάχνοντας ξίδια και ελέγχοντας αν στέγνωσαν σωστά τ’ αλλαντικά μου. Με πονάει να βλέπω το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο