Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Μιλά για πρώτη φορά για την Δέσποινα Βανδή και τη ζωή τους - ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή του με την Δέσποινα Βανδή (βίντεο)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά για τη ζωή του με τη σύζυγό του.
Διαβάστε το στο Ντέμης Νικολαΐδης: Πως έκανε πρόταση γάμου στην Δέσποινα Βανδή;
Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την γυναίκα της ζωής του σε μια σπάνια συνέντευξη του
Διαβάστε το στο Ο Ντέμης Νικολαΐδης για πρώτη φορά μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και το γάμο τους
Πριν λίγες ημέρες Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης συμπλήρωσαν 21 χρόνια...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Ντέμης Νικολαΐδης μιλά για πρώτη φορά για την Δέσποινα Βανδή και την ζωή τους (VIDEO)
Καλεσμένη στο "Ενώπιος Ενωπίω" με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν η Δέσποινα Βανδή. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης που μίλησε για πρώτη φορά για τη ζωή τους με τη σύζυγό του.
"Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα" δήλωσε και πρόσθεσε "Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε" είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.
"Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δ
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για πρώτη φορά για τη Δέσποινα Βανδή! (photos+video)
Ο Ντέμης Νικολαϊδης αν και αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του, τη γνωριμία τους, την πρόταση γάμου αλλά και τη ζωή τους στη Μαδρίτη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για πρώτη φορά για τη Δέσποινα Βανδή! (photos+video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΝτέμης Νικολαΐδης: Μιλάει πρώτη φορά για τη ζωή του με τη Δέσποινα Βανδή - Φώτο από τον γάμο τους!
H Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον…
Διαβάστε το στο onsports.grΟ Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για τη Δέσποινα Βανδή με δύο λέξεις (video)
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τη γνωριμία της και αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου
Διαβάστε το στο mononews.gr