Ο Γιώργος Λιανός για Κανάκη – Αρναούτογλου – “Τσάμπα αναλώθηκαν”

11:48 - 22/04/2020

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενεπλάκησαν πρόσφατα σε μια αρκετά έντονη δημόσια αντιπαράθεση για τις late night εκπομπές. […] The post Ο Γιώργος Λιανός για Κανάκη – Αρναούτογλου – “Τσάμπα αναλώθηκαν” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιανός για Κανάκη–Αρναούτογλου: Τσάμπα κόντρα (βίντεο)

Τσάμπα αναλώθηκε και ο Γρηγόρης και ο Αντώνης σε μια κόντρα που δεν χρειαζόταν να γίνει. Ήξερα κι εγώ ότι είναι αρκετά καλοί φίλοι.

Διαβάστε το στο

Τι αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιανός για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου;

“Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να απαντήσει. Από την άλλη, είναι και ένας άνθρωπος που αν τον πνίγει κάτι θα το πει”… Ο Αντώνης ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τι αποκαλύπτει ο Γιώργος Λιανός για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου; δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Ο Γιώργος Λιανός για Κανάκη - Αρναούτογλου: Τσάμπα αναλώθηκαν (VIDEO)

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενεπλάκησαν πρόσφατα σε μια αρκετά έντονη δημόσια αντιπαράθεση για τις late night εκπομπές. Ο Γιώργος Λιανός, επί χρόνια συνεργάτης του Γρηγόρη, μιλώντας για το θέμα στο Happy Day, δήλωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση, ειδικά για μία ζώνη που ακολουθεί 3-4 πρόσωπα του εξωτερικού. Τσάμπα αναλώθηκε και ο Γρηγόρης και ο Αντώνης σε μια κόντρα που δεν χρειαζόταν να γίνει. Ο καιρός είναι πολύ διαφορετικός για να ασχοληθούμε με τέτοιες κόντρες. Ήξερα κι εγώ ότι είναι αρκετά καλοί φίλοι. Αν το δεις από την οπτική του καθενός, καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει αυτό το πράγμα. Λίγο το παρ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Γιώργος Λιανός για Κανάκη – Αρναούτογλου: Τσάμπα αναλώθηκαν

Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να απαντήσει. Από την άλλη, είναι και ένας άνθρωπος που αν τον πνίγει κάτι θα το πει, λέει ο Γιώργος Λιανός.Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενεπλάκησαν πρόσφατα σε μια αρκετά έντονη δημόσια αντιπαράθεση για τις late night

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Γιώργος Λιανός απαντά για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου (video)

«Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να απαντήσει.»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Λιανός για Κανάκη - Αρναούτογλου: "Τσάμπα αναλώθηκαν" (video)

"Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να απαντήσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο