Άντζελα Δημητρίου: “Έχω άλλα πράγματα να κάνω, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι στο J2US ή σε κάποιο άλλο reality”
11:00 - 24/04/2020
Σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλους και για όλα… […]
The post Άντζελα Δημητρίου: “Έχω άλλα πράγματα να κάνω, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι στο J2US ή σε κάποιο άλλο reality” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Δημητρίου: Έχω πολλά να κάνω δεν με ενδιαφέρουν τα ριάλιτι
Η τραγουδίστρια απαντάει για την… παρεξήγηση που έγινε με το J2Us
Διαβάστε το στο Άντζελα Δημητρίου: Έχω πολλά να κάνω δεν με ενδιαφέρουν τα ριάλιτι
Η τραγουδίστρια απαντάει για την… παρεξήγηση που έγινε με το J2Us
Διαβάστε το στο Σαφής η Άντζελα: “Έχω άλλα πράγματα να κάνω, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι στο J2US ή σε κάποιο άλλο reality”
“Δεν με στεναχώρησε καθόλου γιατί εγώ ήμουν στην Κύπρο και…” Σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Σαφής η Άντζελα: “Έχω άλλα πράγματα να κάνω, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι στο J2US ή σε κάποιο άλλο reality” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Άντζελα Δημητρίου: Έχω άλλα πράγματα να κάνω, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι στο J2US ή σε κάποιο άλλο reality
Σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για όλα.
Αναφορικά με την «κόντρα» του Γιώργου Θεοφάνους με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Δεν είναι ωραίο πράγμα να κατηγορούμε κανέναν καλλιτέχνη, γιατί κάθε καλλιτέχνης έχει την αξία του, τη φωνή του και την προσωπικότητά του. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία κατηγορία μόνη της, ό,τι και να πουν για τη Νατάσα, η Νατάσα είναι Νατάσα».
Όσον αφορά στο J2US, ίδια ξεκαθάρισε πως: «Δεν με στεναχώρησε καθόλου γιατί εγώ ήμουν στην Κύπρο και ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, να συμμετέχω στο J2US. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, ήμουν η πρώτη που μίλησα για το J2US, εντάξει, δεν έγινε, πήγε πάρα πολύ καλά όμως
Διαβάστε το στο thestival.gr