Γιώργος Παπαδάκης: Έχω να δω τα εγγόνια μου από τότε που άρχισαν τα μέτρα
10:45 - 26/04/2020
Tις σκέψεις του για τον κορονοϊό αλλά και για την καθημερινότητά του μίλησε στο τηλεοπτικό περιοδικό "Τηλέραμα" ο Γιώργος Παπαδάκης. Όπως επεσήμανε, η καθημερινότητά του δεν άλλαξε καθόλου, ενώ τόνισε πως φοβάται τον κορονοϊό, όπως όλοι καθώς δεν σηκώνει ούτε μαγιές ούτε ηρωισμούς.
Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης όπως αναδημοσιεύτηκε από το gossip-tv.gr
«Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε καθόλου. Ίσα ίσα, ξυπνάω πολύ πιο νωρίς. Εκεί που ξύπναγα 3 παρά, ξυπνάω στις 2, γιατί η προετοιμασία πρέπει να γίνει όχι μόνο για μένα, αλλά και για έναν δυο ανθρώπους που θα έρθουν στο σπίτι για να βοηθήσουν με τα τεχνικά. Έπειτα υπάρχουν η επαφή με τους λιγοστούς συνεργάτες και η προ­
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κραουνάκης: Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια
Μόνο θετικά δεν είδε ο Σταμάτης Κραουνάκης το γεγονός ότι το «Τα πιο ωραία λαϊκά» ακούστηκε στην εν κινήσει συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
Στη διάρκεια της χθεσινής εν κινήσει συναυλίας «Από τον Δρόμο με αγάπη» που πραγματοποίησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, στους δρόμους της Αθήνας, το φορτηγό που μετέφερε την τραγουδίστρια και τους μουσικούς της, έκανε μια στάση μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Παπαδάκης: Έχω να δω τα εγγόνια μου από τότε που άρχισαν τα μέτρα
Τις σκέψεις του για τον κορωνοϊό αλλά και για την καθημερινότητά του μίλησε στο τηλεοπτικό περιοδικό «Τηλέραμα» ο Γιώργος Παπαδάκης.
Διαβάστε το στο real.grΣταμάτης Κραουνάκης: Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σχολίασε μέσω του Facebook, για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο της χθεσινής εν κινήσει συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη
«Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα. Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση. Το λιγωτερο που μπορω να πω
Διαβάστε το στο madata.grΣ.Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
Αντιδράσεις προς την τραγουδίστρια, Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το τραγούδι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από τον συνθέτη, Σταμάτη Κραουνάκη.
"Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι ("Τα πιο ωραια λαϊκα") Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα.
Εξω Απο το Μαξιμου με δεξια κυβερνηση.
Το...
λιγοτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα, Κουλης και Μπακογιαννεικο.
Ειναι να πληρωσουν με το Επιδομα και οσους εχουν αφησει Απ οξω
Δημιουργους, Μουσικους, Συγγραφεις, Εικαστικους".
Ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέβασε και δευτερη ανάρτηση στο Facebook, υπογραμμίζοντας: "Και για να τελειωνουμε
Εγω δε θελω το τραγουδι Μου
Στου Κουλη τα Λημερια
Οκευ?"
Οι αναρτήσεις:
Διαβάστε το στο pronews.grΚραουνάκης: Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια
Η αντίδραση του μουσικοσυνθέτη για την εν κινήσει συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη
Διαβάστε το στο news.grΚραουνάκης: Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια
Ενοχλημένος για τη στάση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατά τη διάρκεια της χθεσινής κινητής συναυλίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρισκόταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε συνεχείς συσκέψεις για την άρση των περιοριστικών μέτρων, παρουσιάστηκε στα social media o Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, όπως ανέφερε στις αναρτήσεις του, δεν ήθελε να ακουστεί το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
Διαβάστε τις δηλώσεις του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη
The post Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΚραουνάκης: Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια
Μόνο θετικά δεν είδε ο Σταμάτης Κραουνάκης το γεγονός ότι το τραγούδι του «Τα πιο ωραία λαϊκά» ακούστηκε στην εν κινήσει συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα όταν το φορτηγό βρέθηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω ανάρτησης στο Facebook: ταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση Το λιγωτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα Κουλης και Μπακογιαννεικο Ειναι να πληρωσουν με το Επιδομα και οσους εχουν αφησει Απ οξω Δημιουργους,Μουσικους,Συγγραφεις,Εικαστικους. Δεν θα δεχτω σχολια που προσβαλλουν […]
Διαβάστε το στο dete.grΚραουνάκης: «Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια»
Καθόλου δεν άρεσε στον Σταμάτη Κραουνάκη ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε το Σάββατο το πρωί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου....
The post Κραουνάκης: «Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr