Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
12:03 - 26/04/2020
ΕΛΛAΔΑ
Τη δυσαρέσκειά του για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο της χθεσινής εν κινήσει συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη εξέφρασε, μέσω Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης.
«Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα. Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση. Το λιγωτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα Κουλης και Μπακογιαννεικο. Ειναι να πληρωσουν με το Επιδομα και οσους εχουν αφησει Απ οξω. Δημιουργους,Μουσικους,Συγγραφεις,Εικαστικους. Δεν θα δεχτω σχολια που προσβαλλουν την Αλκηστη.
Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις Πραξεις του. ΚΟΥΛΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ *το βιντεο ΜΑΞΙΜΟΥ εξηφανισθη. Η αναμνησις κατεγραφη εν τουτοις. Στη φωτογραφια οι δυο δημιουργοι ερημην των οποιων
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η χθεσινή εν κινήσει συναυλία της Άλκιστης Πρωτοψάλτη «Από τον Δρόμο με αγάπη», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων πάνω σε ένα κινούμενο φορτηγό στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας
Διαβάστε το στο Κραουνάκης για το στιγμιότυπο Πρωτοψάλτη – Μητσοτάκη: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
The post Κραουνάκης για το στιγμιότυπο Πρωτοψάλτη – Μητσοτάκη: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια» (pics)
Η αντίδραση του μουσικοσυνθέτη για τη χθεσινή κινητή συναυλία «Από τον Δρόμο με αγάπη» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που έκανε μία στάση στο Μέγαρο Μαξίμου Στη διάρκεια της χθεσινής εν κινήσει συναυλίας «Από τον Δρόμο με αγάπη» που πραγματοποίησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, στους δρόμους της Αθήνας, το φορτηγό που μετέφερε την […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια» (pics) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΠροκλητικός Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: “Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια”
Προκαλεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον Πρωθυπουργό και τον Δήμαρχο
The post Προκλητικός Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: “Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια” appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΠροκλητικός Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: "Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια"
Προκαλεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον Πρωθυπουργό και τον Δήμαρχο Αθηναίων.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟργή Κραουνάκη για την συναυλία της Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια».
Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο για το γεγονός ότι η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε, το πρωί του Σαββάτου, έξω από το…
Διαβάστε το στο olympia.grΠροκλητικός ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
Αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει για μια ακόμα φορά ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος με μια μισαλλόδοξη δήλωση θέλησε να δώσει αντιπολιτικό χρώμα στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για την εν κινήσει συναυλία «Από τον Δρόμο με αγάπη» που πραγματοποίησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ο μουσικοσυνθέτης, που τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, συχνά αποδεχόμενος τυφλά τα στελέχη του […]
Διαβάστε το στο mononews.grΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»
Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η χθεσινή εν κινήσει συναυλία της Άλκιστης Πρωτοψάλτη «Από τον Δρόμο με αγάπη», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων πάνω σε ένα κινούμενο φορτηγό στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας. Πολλά από τα σχόλια που ακούστηκαν αφορούσαν την κίνησή της αυτή καθ’αυτή σε μια στιγμή που η […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΣταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια» [pics]
Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η ανάρτηση του για το τραγούδι «Τα πιο ωραία λαϊκά» που ακούστηκε από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Διαβάστε το στο ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια
Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η χθεσινή εν κινήσει συναυλία της Άλκιστης Πρωτοψάλτη Από τον Δρόμο με αγάπη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων πάνω σε ένα κινούμενο φορτηγό στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας. Πολλά από τα σχόλια που ακούστηκαν αφορούσαν την κίνησή της αυτή καθ’αυτή σε μια στιγμή που η χώρα θρηνεί πάνω από 130 νεκρούς από κορωνοϊό, ενώ άλλοι σχολίασαν τον συνωστισμό που επικράτησε κατά τη στάση του φορτηγού έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βγήκε να την χαιρετήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ίδια έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια αυτά, με ανάρτησή της στο Instagram. Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια δεν αφορούσαν μόνο την τραγουδίστρι
Διαβάστε το στο spoilersΠροκλητικός Κραουνάκης;: «Δεν θέλω το τραγούδι μου, στου Κούλη τα λημέρια...»
Ενοχλημένος από την εμφάνιση της Αλκηστις Πρωτοψάλτη το πρωί του Σαββάτου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Με δύο αναρτήσεις στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης υποστηρίζει με καυστικότητα ότι δεν φανταζόταν ποτέ, όταν έγραφε το τραγούδι «Τα πιο ωραία λαϊκά», ότι θα το τραγουδούσαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου «με δεξιά κυβέρνηση». […]
Διαβάστε το στο Αντίδραση Κραουνάκη για Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια»
Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη για την ερμηνεία του τραγουδιού “Τα πιο ωραία λαϊκά” της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως εξέφρασε ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στο Facebook. Ανέφερε χαρακτηριστικά το εξής: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα […]
Διαβάστε το στο politik.grΚραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια»
Κραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: Δεν είδε με καλό μάτι τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Διαβάστε το στο pagenews.grΚραουνάκης για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια» (φωτο)
Έντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η κίνηση αυτή
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚραουνάκης κατά Πρωτοψάλτη: «Εγώ δε θέλω το τραγούδι Μου στου Κούλη τα λημέρια»
Mια στάση μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε χθες το φορτηγό που μετέφερε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την εν κινήσει συναυλίας «Από τον Δρόμο με αγάπη» που πραγματοποίησε, με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε από το γραφείο του για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να ακούσει και να χειροκροτήσει. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr