Επίθεση ιερέα σε Μητσοτάκη για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν παραβίασε τα μέτρα, όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου;» (Video)
12:15 - 27/04/2020
ΕΛΛAΔΑ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους κόλπους της εκκλησίας με αφορμή την στάση της «συναυλίας» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου τo περασμένο Σάββατο.
Έτσι μετά την χθεσινή αντίδραση του Μητροπολίτη Θεοκλήτου που καταδίκασε την, όπως είπε, παράνομη συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, συνέχεια έδωσε σήμερα ένας ακόμη ιερέας.
«Ο κύριος πρωθυπουργός δεν παραβίασε τα μέτρα, όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου;» διερωτήθη το πρωί της Δευτέρας, σε πρωινή εκπομπή του Open, πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου, κάνοντας λόγο για εικόνες συνωστισμού και για άσκοπη μετακίνηση κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
Ο ιερέας καταλόγισε στην κυβέρνηση αρνητική διάθεση προς την Εκκλησία, κάτι που, σ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr