Ρίχνει λάδι στη «φωτιά» η Β. Καγιά: «Συνεχίζω να μην ακολουθώ την Χριστοπούλου» (βίντεο)

22:28 - 27/04/2020

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Έλενα Χριστοπούλου, με θέμα τα unfollow στο Instagram. Η κριτής του GNTM με νέες δηλώσεις της έριξε λάδι στη φωτιά.  Το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και απάντησε για το τι θα γίνει με το GNTM. Η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι το ριάλιτι μοντέλων θα έχει και συνέχεια, ενώ αποκάλυψε ότι έχουν γίνει συζητήσεις τόσο με την ίδια, όσο και με τον Δημήτρη Σκουλό και τον Αγγελο Μπράτη. «Έχουμε κάνει κουβέντες για το GNTM πριν την καραντίνα. Από όσο ξέρω θα προχωρήσουμε κανονικά, αλλά δεν ξέρω πώς και πότε. Πιστεύω ότι θα πάει πιο πέρα όλο για να είμαστε ασφαλείς. Δεν ξέρω να σου πω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει. Δεν έχουν κλείσ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις