Η Μαρία Κίτσου για τη μάχη με την κατάθλιψη

08:39 - 28/04/2020

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε […] The post Η Μαρία Κίτσου για τη μάχη με την κατάθλιψη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Κίτσου μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη (βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες, Μαρία Κίτσου, εξομολογείται για την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε.

Διαβάστε το στο

Η Μαρία Κίτσου για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μαρία Κίτσου μίλησε δημόσια για τη μάχη με την κατάθλιψη!

Το βράδυ της Δευτέρας η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων μίλησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Κίτσου: Έτσι αποφάσισα να μιλήσω για την κατάθλιψη

Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Μαρία Κίτσου για τη μάχη με την κατάθλιψη (VIDEO)

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε. “Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις “έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι”; Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μαρία Κίτσου: Η εξομολόγησή της για τη μάχη της με την κατάθλιψη [video]

Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. The post Μαρία Κίτσου: Η εξομολόγησή της για τη μάχη της με την κατάθλιψη [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Μαρία Κίτσου μίλησε δημόσια για τη μάχη με την κατάθλιψη

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε. “Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να

Διαβάστε το στο madata.gr

Ημέρα ντροπής για την Δημοκρατία και την Πατρίδα.

Οι μέτοχοι της Eldorado πανηγυρίζουν για το νόμο του Χατζηδάκη που είναι «κομμένος και ραμμένος για να επιταχύνει το έργο…

Διαβάστε το στο olympia.gr

Μαρία Κίτσου: Η εξομολόγησή της για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη της με την κατάθλιψη. Η τηλεοπτική Λενιώ αποκάλυψε στον γνωστό παρουσιαστή ότι δημοσιοποίησε το γεγονός προκειμένου να καταρρίψει ένα από τα πιο γνωστά ταμπού. «Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Μαρία Κίτσου για τη μάχη με την κατάθλιψη

Άνοιξε την καρδιά της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο