Ξεπέρασαν τις 4.000 οι παραβάσεις των περιορισμών κυκλοφορίας από την αρχή της επιβολής του μέτρου
06:13 - 01/05/2020
Ξεπερνούν τις 4.000 οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, που καταγράφηκαν στην Δυτική Ελλάδα από τις 23 Μαρτίου, έως και τις πρωινές ώρες της 30ης Απριλίου, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου έχουν καταγραφεί και στους τρεις νομούς της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία) 4.080 παραβάσεις.
Πιο αναλυτικά, στην Αχαΐα έχουν καταγραφεί 1.810 παραβάσεις, στην Αιτωλοακαρνανία 1.609 και στην Ηλεία 661.
Με αφορμή την καταγραφή των παραβάσεων, προκύπτει ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των νομών Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, με δεδομένο ότι στην Αχαΐα κατοικούν περίπου
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr