Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!

08:33 - 04/05/2020

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη της για την αμοιβή της στο σποτ με τη μάσκα

Μια αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην αμοιβή της για το σποτάκι που έκανε σχετικά με τις μάσκες και την καμπάνια «Μένουμε ασφαλείς». Η ίδια εξήγησε πως το έκανε αφιλοκερδώς και δεν πήρε χρήματα. Διαβάστε επίσης: Το... The post Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη της για την αμοιβή της στο σποτ με τη μάσκα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Τι αποκαλύπτει για την αμοιβή της στο τηλεοπτικό σποτ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο εν λόγω σποτ του Υπουργείου Υγείας έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή! «Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να

Διαβάστε το στο madata.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο...

"Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια”! Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ευχαριστίες στον κ.Κυριαζόπουλο και το προσωπικό της ΜΕΘ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Κυριαζόπουλο και το προσωπικό της ΜΕΘ για την αντιμετώπιση στον ασθενή που βρέθηκε θετικός στον Κορονοιό.Είναι πλέον υγιής και βρίσκεται στο σπίτι του ανέφερε συγγενής του ασθενούς στον ΦΜ1. The post Ευχαριστίες στον κ.Κυριαζόπουλο και το προσωπικό της ΜΕΘ appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της