Η Λόπεζ δείχνει στην Σακίρα πώς να λικνίζει τα οπίσθια της – ΒΙΝΤΕΟ

12:12 - 04/05/2020

Αξέχαστη έχει μείνει η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και της Σακίρα στο ημίχρονο του Super Bowl 2020. Οι δύο Λατίνες τραγουδίστριες είχαν εντυπωσιάσει το κοινό με το δεκάλεπτο σόου τους. Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε μερικά βίντεο από τις πρόβες που έκαναν τότε και σε ένα από αυτά δείχνει στη Σακίρα πώς να λικνίζει τα οπίσθια […] Το άρθρο Η Λόπεζ δείχνει στην Σακίρα πώς να λικνίζει τα οπίσθια της – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζένιφερ Λόπεζ διδάσκει στη Σακίρα πώς να κουνάει τα οπίσθιά της

Η εμφάνισή τους στον φετινό τελικό του Super Bowl έγραψε τηλεοπτική ιστορία...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΕΜΦΡΑΓΜΑ! Η Τζένιφερ Λόπεζ διδάσκει στη Σακίρα πώς να κουνάει τα οπίσθιά της

Η εμφάνισή τους στον φετινό τελικό του Super Bowl έγραψε τηλεοπτική ιστορία. Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα τα είχαν δώσει όλα επί σκηνής, ενώ η κοινή τους εμφάνιση και τα χορευτικά τους νούμερα προκάλεσαν αναστάτωση. Τώρα, τρεις μήνες μετά, η Λόπεζ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από αδημοσίευτα βίντεο από τις πρόβες τους για τον τελικό. Μάλιστα, σε κάποια από αυτά βλέπουμε την J.Lo. να διδάσκει στη Σακίρα πώς να λικνίζει τα οπίσθιά της, ενώ σε κάποιο σημείο ακούγεται να λέει στην Κολομβιανή τραγουδίστρια: Το κάνω με τα γόνατά μου. Αυτό μου το δίδαξε η μητέρα μου όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Στην ανάρτησή της και αναφερόμενη στο τότε και το σήμερα η Λόπεζ γράφει: Δεν μπορώ ακόμα να

Διαβάστε το στο spoilers

Η Λόπεζ δείχνει στη Σακίρα πώς να λικνίζει τα οπίσθια της – ΒΙΝΤΕΟ

Αξέχαστη έχει μείνει η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και της Σακίρα στο ημίχρονο του Super Bowl 2020. Οι δύο Λατίνες τραγουδίστριες είχαν εντυπωσιάσει το κοινό με το δεκάλεπτο σόου τους. Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε μερικά βίντεο από τις πρόβες που έκαναν τότε και σε ένα από αυτά δείχνει στη Σακίρα πώς να λικνίζει τα οπίσθια της. “Το κάνω με […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία