Η ατάκα που δεν πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού - Θα το πληγώσεις ανεπανόρθωτα!

14:02 - 04/05/2020

Αυτή είναι η ατάκα που δεν πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού αν δεν θες να το πληγώσεις ανεπανόρθωτα. Κριός «Τελικά ήσουν πολύ βαρετός (ή) για τα δικά μου γούστα» Είπες στον δραστήριο, ενεργητικό, σεξουαλικό Κριό ότι τον βαρέθηκες; Είναι σαν να του έριξες γροθιά στο στομάχι θίγοντάς του τον εγωισμό του! Ναι θα τον δεις πυρ και μανία αν του πετάξεις αυτή την ατάκα και έστω και αν του Κριού εύκολα του φεύγουν οι τσαντίλες, ο εγωισμός του θα παραμείνει πληγωμένος και δεν θα το ξεχάσει... Ταύρος «Τι νομίζεις; Για την πλάκα μου σε είχα. Εσύ ήθελες σχέση εγώ μόνο να περνάω καλά με ένοιαζε» Ο Ταύρος δεν παίρνει ποτέ στην πλάκα του τις ανθρώπινες σχέσεις και σε περνάει από κόσκινο μέχρι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις