Η Ευαγγελία Μουμούρη «ξαναχτυπά»: «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο απλά τον αγαπώ» (βίντεο)
14:47 - 09/05/2020
«Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο θεός μου», είχε πει προ μηνών η Ευαγγελία Μουμούρη σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1.
Με αφορμή τα πολύ όμορφα λόγια που είχε πει τότε, η ερώτηση που της έγινε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” ήταν αναπόφευκτη και η γνωστή ηθοποιός μίλησε ξανά με πολύ ωραία λόγια.
«Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απλά τον αγαπώ. Έχει μεγάλη διαφορά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα σεξουαλικά στη ζωή, υπάρχει και το πνεύμα…
Δεν γνωριζόμαστε. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα πει απλώς ότι τον αγαπώ. Μου αρέσει το χιούμορ του, μου αρέσει το πνεύμα του, μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα δύσκολα θέματα… Σε ένα παιχνίδι είναι δύ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (VIDEO)
«Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο θεός μου», είχε πει προ μηνών η Ευαγγελία Μουμούρη σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Με αφορμή τα πολύ όμορφα λόγια που είχε πει τότε, η ερώτηση που της έγινε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” ήταν αναπόφευκτη και η γνωστή ηθοποιός μίλησε ξανά με πολύ ωραία λόγια.
«Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απλά τον αγαπώ. Έχει μεγάλη διαφορά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα σεξουαλικά στη ζωή, υπάρχει και το πνεύμα…
Δεν γνωριζόμαστε. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα πει απλώς ότι τον αγαπώ. Μου αρέσει το χιούμορ του, μου αρέσει το πνεύμα του, μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα δύσκολα θέματα… Σε ένα παιχνίδι είναι
Διαβάστε το στο thestival.grΕυαγγελία Μουμούρη: «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απλά τον αγαπώ»
ΕΛΛAΔΑ
«Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο θεός μου» είχε δηλώσει προ μηνών η Ευαγγελία Μουμούρη σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Με αφορμή τα πολύ όμορφα λόγια που είχε πει τότε, η ερώτηση που της έγινε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” ήταν αναπόφευκτη και η γνωστή ηθοποιός μίλησε ξανά με πολύ ωραία λόγια.
«Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απλά τον αγαπώ. Έχει μεγάλη διαφορά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα σεξουαλικά στη ζωή, υπάρχει και το πνεύμα… Δεν γνωριζόμαστε. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα πει απλώς ότι τον αγαπώ. Μου αρέσει το χιούμορ του, μου αρέσει το πνεύμα του, μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα δύσκολα θέματα… Σε ένα παιχνίδι είναι
Διαβάστε το στο topontiki.grΗθοποιος αποκαλύπτει: Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Κουτσόπουλο απλώς…
Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απλά τον αγαπώ. Έχει μεγάλη διαφορά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα ερωτικά στη ζωή, υπάρχει και το πνεύμα… Δεν γνωριζόμαστε. Είχα δώσει μία συνέντευξη και είχα πει απλώς ότι τον αγαπώ. Μου αρέσει το χιούμορ του, μου αρέσει το πνεύμα του, μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα δύσκολα θέματα… Σε ένα παιχνίδι είναι δύσκολο να κρατήσει τις ισορροπίες. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος κρατάει τις ισορροπίες, έχει ευαισθησία, έχει ενσυναίσθηση και γι’ αυτό μου αρέσει. Ναι, μου είχε πει ευχαριστώ τότε, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη, μιλώντας στην κάμερα του OPEN για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον γνωστό κριτή του MasterChef. (πληρο
Διαβάστε το στο spoilers«Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Κουτσόπουλο απλά τον αγαπώ» ξεκαθάρισε γνωστή ηθοποιός (Video)
Πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει ότι τον λατρεύει, όμως το Σάββατο 9 Μαΐου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε ανοιχτά η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Σε παλαιότερη δήλωσή της η ηθοποιός είχε πει «Βλέπω MasterChef. Έχω φάει από τον κ. Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αυτόν που λατρεύω και θέλω να τον […]
Το άρθρο «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Κουτσόπουλο απλά τον αγαπώ» ξεκαθάρισε γνωστή ηθοποιός (Video) εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr