Δίκη Ε.Τοπαλούδη: Ολοκληρώνεται με την αγόρευση της εισαγγελέως (βίντεο)
09:52 - 13/05/2020
Η δίκη για την δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ολοκληρώνεται με την αγόρευση της εισαγγελέως.
Μάλιστα, η εισαγγελέας ήταν «καταπέλτης» απέναντι στους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της Τοπαλούδη στη χθεσινή της αγόρευση και όπως τόνισε «ο ένας προσέλκυε τα κορίτσια και ο άλλος πλήρωνε για να τα μοιράζονται».
Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε σε modus operandi των δυο κατηγορουμένων διαχωρίζοντας τον ρόλο καθενός τους.
«Εσύ τις προσέλκυες και ο άλλος πλήρωνε για να τις «μοιράζεστε»» είπε στον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο που ολοκλήρωσε σήμερα την απολογία του.
Ο νεαρότερος κατηγορούμενος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων και από την εισαγγελική λειτουργό και από μέλη του
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Τοπαλούδη: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας
Την ενοχή κατά το κατηγορητήριο των δύο δραστών της στυγερής δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΔίκη Τοπαλούδη: Συγκλονιστική αγόρευση της Εισαγγελέως – «Πήγε σαν πρόβατο επί σφαγή»
«Καταπέλτης» για τους δυο κατηγορούμενους στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο ήταν η εισαγγελέας κατά τη σημερινή αγόρευσή της, ενώ η μητέρα του θύματος ξέσπασε κατά των δυο κατηγορουμένων ζητώντας να τους κοιτάξει στο πρόσωπο. Στην εισαγωγή της αγόρευσής της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου...
The post Δίκη Τοπαλούδη: Συγκλονιστική αγόρευση της Εισαγγελέως – «Πήγε σαν πρόβατο επί σφαγή» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔίκη Τοπαλούδη «Η Ελένη θα είναι κομμάτι της ζωής μου» - Η συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως
«Ας αποδοθεί Δικαιοσύνη, και ας καταστραφεί ο κόσμος όλος»
Διαβάστε το στο lifo.grΣε βαρύ κλίμα η αγόρευση της εισαγγελέως στην δίκη Τοπαλούδη
Μέσα σε βαρύ κλίμα αγορεύει από το πρωί η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη
Διαβάστε το στο mononews.grΔίκη Τοπαλούδη ΝΕΑ: Συγκλόνισε ο εισαγγελέας (ΒΙΝΤΕΟ)
Δίκη Τοπαλούδη ΝΕΑ: Συγκλόνισε ο εισαγγελέας – «Είπα στον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μην ανησυχείτε. Εγώ ζω με αυτήν την κοπέλα. Εγώ παιδιά δεν έχω. Έχω όμως δικογραφίες με παιδιά.. θέλω και εγώ να βγει η αλήθεια. Αυτό που απηχεί καλύτερα την αλήθεια που θέλετε να ακούσετε είναι ότι το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΔίκη Τοπαλούδη: Καταπέλτης η αγόρευση της Εισαγγελέως
Καταπέλτης ήταν η αγόρευση της Εισαγγελέως στην δίκη Τοπαλούδη που πραγματοποιείται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας
Διαβάστε το στο fosonline.grΔίκη Τοπαλούδη- Συγκλονίσε η αγόρευση της εισαγγελέως
Η εισαγγελέας δάκρυσε όταν ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη της προσέφερε τριαντάφυλλα – «Ήταν ένα κόσμημα, ένα κορίτσι σύμβολο» –...
The post Δίκη Τοπαλούδη- Συγκλονίσε η αγόρευση της εισαγγελέως appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr